Beoordeel deze pagina
9/10 (5)
Bedankt voor uw beoordeling

Wij zijn wij

"Wij zijn de connectie tussen jouw rentevoordeel en onafhankelijk advies"

Over ons

Wij zijn een landelijk werkende organisatie. Dit betekent dat waar u ook woont, onze adviseurs bij u aan huis komen voor een vrijblijvend en kosteloos eerste gesprek. Zo kunnen wij zonder dure huisvestigingskosten, de klant tegen een lager tarief een persoonlijke service bieden.

Ruim 280 ervaren hypotheekadviseurs staan klaar om u binnen enkele dagen van maatwerk advies te voorzien. Uw eigen adviseur begeleidt voor u het gehele traject van begin tot eind.

Hoe verdienen wij ons geld

Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer wij u in contact brengen met een financieel adviseur, ontvangen wij hiervoor een kleine financiƫle vergoeding.

Het team van Rentemiddeling.nl

Het team van Rentemiddeling.nl!

Rutger Muller

Rutger Muller

Marketing Manager
Sander van de Velde

Sander van de Velde

Webdeveloper
Douwe van Zelm

Douwe van Zelm

Geluksvogel

Het hypotheken- en financieringstraject wordt door de sterk toegenomen regelgeving steeds ingewikkelder. Wij kennen alle regels, richtlijnen en eisen van banken en andere hypotheekverstrekkers. Als u in gesprek gaat met een van onze adviseurs, dan zal deze adviseur gedurende het gehele traject uw aanspreekpunt blijven. Na het verzorgen van offerte(s) zal uw adviseur samen met u de zorgen dat de door u aan te leveren documenten op de juiste plek terecht komen, de taxatie aan de eisen van de bank voldoet en ervoor zorgen dat u zo snel als u dat wilt bij de notaris zit. Naderhand neemt uw adviseur nog eens alle genomen stappen met u door en geeft bijvoorbeeld de juiste input voor uw maandelijkse teruggave.

Onze begeleiding is intensief, zodat het proces goed verloopt en u niet in het ongewisse blijft. Dat betekent voor u dat wij gedurende het hypotheek- of financieringstraject diverse keren bij u langskomen en u omtrent iedere statuswijziging direct informeren, zodat u altijd weet wat de stand van zaken is. Ondanks onze intensieve begeleiding is onze prijsstelling doorgaans wezenlijk lager dan u bij banken en andere hypotheekketens gewend bent. Wij werken met lage kosten en kunnen derhalve meer service bieden voor minder geld. Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier