Beoordeel deze pagina
9,3/10 (7)
Bedankt voor uw beoordeling

Klantbeoordelingen

Vakkundig geregeld

Tweede hypotheek berekening ingevuld en volgende dag al teruggebeld, vervolgens dezelfde week nog een gesprek gehad met een hypotheekadviseur. Zeer snel en vakkundig geregeld, top!

(9) Finn Schreven op 18 December 2019

Goede partij

Snel kunnen berekenen wat we kwijt waren aan kosten en wat het op kon leveren, samen met de adviseur. Scheelt toch bijna 100 per maand!

(8) Rick Vaartjes op 6 November 2019

Geweldig hoe snel het is gegaan

Snel in contact kunnen komen met een adviseur en relatief snel de rente van omlaag kunnen krijgen. We besparen nu bijna € 100,- per maand. Op lange termijn scheelt dit aanzienlijk!

(8) Marc L. op 19 August 2019

Wat een besparing!

Ten eerste: we betalen nu gewoon 150 euro minder per maand aan hypotheek!! Dat tikt lekker aan.. Speciale dank aan de adviseur van rentemiddeling.nl, het kostte ons wel een paar honderd euro aan advieskosten maar als je de komende 20 jaar 150 euro per maand bespaard dan scheelt het een paar duizend euro. Nogmaals veel dank aan de adviseur :) Je moet wel gek zijn om het niet te doen als het kan!

(10) Wat een besparing! op 22 December 2018

Flinke besparing!!

Dankzij de adviseur van rentemiddeling.nl hebben hebben we nu een rente van maar 2,9%, dit was eerst 4,4%!!! Een flinke besparing! Rentemiddeling bedankt!!

(10) Sharon op 12 September 2018

Gratis en vrijblijvend een afspraak met een hypotheekadviseur?

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen